Adevăratul motiv pentru care Dragnea nu merge la ”prietenul” lui din S.U.A!

Aflati in misiune secreta in judetul Teleorman, pentru realizarea unei anchete legate de pretul unui ou de gaina si de numarul localnicilor care-si permit sa consume mai mult de doua oua pe an, am aflat de la rude apropiate ale liderului PSD, motivul pentru care acesta nu mai merge la Casa Alba.

Degeaba invoca el responsabilitatea pe care o are la definitivarea bugetului pe 2019, de parca luna trecuta cand a frecat-o cu iubita prin insulele Pamantului nu ar fi avut treaba acasa. Adevarul este mult mai penibil si rusinos pentru tara care il are drept Presedinte la Camerei Deputailor pe acest strengar comunal.

Dragnea nu are viza pentru SUA si n-are curaj sa ceara intrucat , procedurile oficiale ale Ambasadei Americii, l-ar supune unor verificari in urma carora nu ar primi nici macar un hot-dog sleit, daramite ravnita ştampila in pasaport. Totul, ne dezvaluie neamurile lui din Gratia, ar avea legatura cu ultima asa-zisa vizita peste ocean. Atunci, prin diverse trucaje foto si minciuni de presa, Livache a lasat sa se inteleaga ca a fost foarte intim cu presedintele Trump. De fapt, toata perioada in care el a zis ca e in America, a stat ascuns in satul natal, a muls vacile si a baut cu prietenii din copilarie, asteptand sa se aprobe scandaloasa OUG 13.   

 

Comentarii