Déjà fu'

VIDEO! Bianca Drăguşanu prinsă de Poliţie în compania unui interlop drogat!

Surpriză de proporţii în timpul unui filtru organizat de poliţişti, în apropiere de Feteşti! Bianca Drăguşanu şi unul dintre liderii clanului Kalu au fost opriţi şi verificaţi de către agenţii de la Brigada de Crimă Organizată din Constanţa, care au descoperit că şoferul consumase substanţe interzise.

Poliţiştii de la Crimă Organizată au oprit pentru verificări un SUV la bordul căruia se afla liderul clanului Kalu, cel care o avea în dreapta pe nimeni alta decât… Bianca Drăguşanu!

Speriat, totuşi, de armata de poliţişti care i-a puricat maşina, dar şi pe el, celebrul interlop şi-a aprins o ţigară pentru a se calma, în timp ce Bianca, şocată de ce i se întâmplă, şi-a pus efectiv o haină pe cap, pentru a nu i se vedea faţa. La faţa locului au fost mai multe echipe de jurnalişti, iar blonda a încercat să le evite pe cât posibil.

Bianca a declarat că nu îl cunoaşte pe interlopul în maşina căruia se afla şi că nu făcuse decât să apeleze la el pentru un drum către Capitală: „Am venit ieri la mare, în jurul prânzului şi am petrecut cu fetele, doar cu fetele. Astăzi, ele au vrut să mai rămână la plajă, dar eu trebuia să plec, pentru că aveam treabă în Bucureşti. Aşa că am întrebat printre cunoştinţe cine m-ar putea lua până în Bucureşti. Acest băiat, care îmi este doar o cunoştinţă, s-a oferit să mă ducă el. Am plecat iar la Feteşti, la un filtru de Poliţie, a fost şi el oprit şi testat pentru consum de alcool şi droguri şi depistat pozitiv. Eu am rămas şocată şi nu mi-a venit să cred! El a fost luat de Poliţie iar eu am chemat o prietenă să mă ducă în Bucureşti! Atât am de spus despre acest episod şi sublinez că eu nu consum alcool, nu am consumat alcool niciodată în viaţă mea, iar droguri nici atât!”

Comentarii
Vezi și