Victimă a unui incident teribil, Andreea Marin nu se mai poate opri din plâns

Nu exista zi in care la Politia Romana sa nu fie depuse plangeri si sesizari din partea cetatenilor inselati prin diverse metode de sarlatani. Escrocheriile au devenit atat de sofisticate si de bine puse la punct incat si pana si cele mai instruite persoane pot pica in plasa.

Printre milioanele de victime se numara si celebra prezentatoare de televiziune, Andreea Marin care trece prin momente cumplite dupa ce infractori necunoscuti i-au folosit numele pentru a jefui oameni cinstiti. Nu este prima data cand traieste astfel de necazuri.

In vara anului 2016, un hot deghizat in femeie fura porumb cu bicicleta si spunea celor care-l vedeau ca este Andreea Marin si strange merinde pentru nevoiasi.

Primavara trecuta, in peste 300 de locuinte sparte si jefuite, a fost gasita semnatura vedetei pe peretii caselor, ca semn prin care raufacatorii voiau sa-si arate puterea.

De curand, zana a devenit tinta unor talhari mai moderni care actioneaza in mediul online unde, in numele ei, cer sume fabuloase de bani pe motiv ca vor sa rezolve un caz social deosebit de trist.

"M-am saturat ca hotii sa se foloseasca de celebritatea mea imensa. Jur ca nu am nicio legatura cu aceste infractiunii si pot demonstra oricand ca am din ce trai legal si cinstit. Abia astept sa ma recasatoresc ca sa-mi schimb numele. Dupa atatea mariaje va fi prima oara cand renunt la numele lui tata", declara frumoasa diva.

Comentarii