Veste minunată pentru români: următorul film cu James Bond se va turna în România!

Dupa discursul debordant al noului lider PSD, investitorii straini au pus imediat mana pe telefon, hotarati si convinsi ca in tara guvernata de Viorica Dancila este ideal sa-ti multiplici economiile.

Producatorii de la MGM, vor ca urmatorul film cu James Bond sa fie turnat in Romania, pentru a beneficia de toate decorurile din satul Talpa, judetul Teleorman, unde regizorul Stere Gulea a realizat Morometii II.

Scenaristii celui de-al 25-lea lungmetraj cu neinfricatul James Bond, au construit o intriga de 150 de minute, bazata pe fapte reale, in care agentul 007 intra in confruntare cu temutul TelDrum, o organizatie mafiota din mediul rural.

Raii, personajele negative, din poveste sunt interpretate chiar de cocalarii care activeaza in realitate in organizatie, iar James B. se va lupta pana la derularea genericului de final, sa-i bage in puscarie. Actiunea va fi una extrem de dificila deoarece ghiolbanii au relatii sus puse si modifica legile din Justitie cum vor ei.

Surse locale din Teleorman, ne-au destainuit ca Teldrum s-ar fi oferit sa finanteze intreaga productie, cu 500 milioane de euro, cu conditia sa fie prezentata in film ca o firma de succes, corecta si cinstita cum alta pe lume nu-i.

 

Comentarii
Vezi și