Un profesor şi-a bătut soţia în timp ce aceasta alăpta

Marian Arsenie este profesor de Biologie la un liceu din Sectorul 3 al capitalei insa iesirea animalica pe care a avut-o fata de sotia sa nu ar fi demna nici de un om al strazii drogat cu aurolac.

Luni dupa amiaza, domnul Arsenie s-a intors de la scoala ceva mai nervos ca de obicei. Avusese sedinta cu parintii si acestia il admonestasera pentru ca le oboseste copiii cu teme foarte dificile. Degeaba le-a explicat el ca fara carte copiii n-o sa aiba un viitor prea frumos, parintii l-au amenintat cu plangere la minister.

Acasa, dupa ce a mancat, a vrut sa se relaxeze urmarind un film pentru adulti. In momentul in care a constatat ca sotia schimbase canalul XXX cu unul de telenovele, dom´ profesor a innebunit instantaneu. Fara sa tina cont ca femeia tocmai alapta, a imbrancit-o pe jos cu copilul in brate dupa care a scuipat-o ca un caine turbat.

"Claudia, tu stii cat de mult te iubesc insa, ti-am mai spus, educatia unui copil nu se face cu telenovele turcesti. Daca o singura data mai pui mana pe telecomanda televizorului, o sa discutam altfel. Hai, vino sa pupe tati unde te-ai lovit", a zis sotul impaciuitor.

Toata scena a fost inregistrata pe camerele de filmat verificate a doua zi de politistii chemati de Claudia.

Comentarii