Un preot îşi scapă enoriaşii de boli şi datorii bancare plesnindu-i cu aghiazmă peste ochi - VIDEO

Chiar daca in zilele noastre poti gasi rezolvare la o gramada de probleme doar apasand pe un buton al calculatorului, inca mai exista miliarde de pamanteni care apeleaza la ritualuri neschimbate din copilaria lui Decebal.

Printre cele mai ciudate si totodata hazlii proceduri de preasfintire trebuie sa amintim si stilul inconfundabil al parintelui Pafnutie. Inainte de a imbraca staiele bisericesti, acesta a lucrat, ani buni, la o spalatorie auto din Faurei unde a deprins o maiestrie iesita din comun de a se juca cu apa. Iar asta ii foloseste cu prisosinta, astazi, cand intra in contact cu enoriasii.

Cu toate ca ii plesneste cu aghiazma peste ochi de te si miri cum de nu le sar pupilele din cap, la el este coada tot timpul. Zilnic, mii de necajiti asteapta cu fruntea plecata sa-i paleasca parintele in ochi, fiind asigurati ca astfel vor scapa de impotenta, pesta porcina si datorii bancare.

´´Are popa o meserie-n el de zici ca e dracu´ gol. Pai, o livada de 5 hectare o stropeste cu apa dintr-o singura mana, in mai putin de juma de ora. Il cheama si aia din Bucuresti sa le spele blocurile de sticla, acolo unde nu se pot urca cu scara sa spele ferestrele´´, povesteste un credincios care tocmai a iesit de la slujba, frecandu-se la ochi.
 

Comentarii