Un pensionar din Braşov a început să vorbească în chineză după ce şi-a cumpărat o proteză dentară de pe Aliexpress!

Victor Sugaciu, un pensionar în vârstă de 66 de ani, din Braşov, a făcut în urmă cu o lună de zile, pe cunoscutul site de shopping online Aliexpress, o achiziţie care practic i-a schimbat viaţa.

Nea Victor a avut probleme cu dinţii de ani de zile, dar nu şi-a putut niciodată permite să cheltuiască miile de euro pe care stomatologii consultaţi de-a lungul vremii le-au cerut pentru lucrările de întreţinere dentară, din cauza veniturilor salariale reduse şi apoi din pricina pensiei mult prea mici.

După ce a pierdut şi ultimul molar îmbătrânit de singurătate şi decedat într-un cotor de gutuie, Vasile Sugaciu l-a rugat pe nepotul său să-i caute online o opţiune mai ieftină de înlocuire a utilităţilor pierdute, iar când tânărul a găsit pe site-ul de cumpărături chinezesc Aliexpress o proteză completă la un preţ de numai 10 dolari, bătrânul a fost fericit şi şi-a cumpărat dinţii noi imediat, deşi a trebuit să aştepte puţin peste o lună pentru a-şi primi comanda.

Problemele au apărut când, după ce şi-a încercat noii dinţi, Vasile a început să vorbească în chineză. Când a sesizat acest lucru la Aliexpress, reprezentanţii magazinului şi-au cerut scuze şi s-au oferit să-i restituie banii în ipoteza în care noua abilitate ar fi fost considerată deranjantă.

Sugaciu a refuzat, însă, intuind avantajele noilor sale aptitudini, în câteva zile şi-a luat diplomă de traducător iar în trei săptămâni s-a umplut de bani traducând instrucţiunile de utilizare ale tuturor chinezăriilor din bazarurile asiatice braşovene.

”Nu e o problemă să vorbesc cu rudele sau prietenii, că scot proteza şi turui pe româneşte şi cu gingiile goale!  Mai grav e când uit dinţii ăia noi în gură o zi întreagă şi salivez în public când trec pe stradă pe lângă o haită de maidanezi!”, ne-a declarat Vasile Sugaciu, încântat de întâmplarea care i-a schimbat în bine întreaga viaţă.

 

Comentarii
Vezi și