Un muncitor de la ADP sector 5, dat afară pentru că avea la roabă număr de înmatriculare anti PSD!

Un nou scandal, care readuce în atenţie sonora problemă a numerelor de înmatriculare anti PSD, a izbucnit ieri, în Capitală. Un angajat al Serviciului Inspecţie Gospodărie Comunală şi Verificare Lucrări Edilitare din cadrul Primăriei sectorului 5 a fost dat afară după ce şantierul de reabilitare urbanistică în cadrul căruia îşi desfăşura activitatea a fost vizitat de către primarul Daniel Florea.

Tiţă Trandafir, intrat pe statele administraţiei locale în ultimul mandat al lui Marian Vanghelie, acuză faptul că a fost concediat abuziv, fără nicio altă explicaţie oficială din partea directorului ADP în afara replicii ”a zis dom' primar că de mâine, dacă te mai prinde p-aci, îţi rupe picioarele!”, motivul, din punctul său de vedere, fiind un banal număr vechi de înmatriculare cu care îşi accesorizase roaba cu care-şi câştiga pâinea de fiecare zi.

”Eu am două clase, nu ştiu să citesc, doar să număr şi să mă semnez am învăţat, că la noi, dacă veneam la alegeri cu dovada votului pentru dom' Vanghelie, primeam pe loc al paişpelea salariu. Acu vreo două zile mi-am pus la roabă un număr din ăla vechi, căzut de la fo maşină străină, că nu era cu cifre ca la ale noastre. Nu ştiu ce scria pe el, l-am pus doar ca să am pe ce să-mi curăţ pe şantier noroiul de pe cizme, ca să nu mai trag după mine alte zece chile în afară de suta aia cu care încarc roaba”, ne-a declarat, nedumerit şi înfuriat, muncitorul Trandafir.

Primarul Florea neagă incidentul şi spune că va demara atât o anchetă disciplinară cât şi o procedură de achiziţie roabe noi cu sisteme de protecţie împotriva noroiului incluse, astfel încât muncitorii de la ADP să nu mai fie nevoiţi să apeleze la improvizaţii ce le-ar putea periclita locurile de muncă.

Comentarii
Vezi și