Un bucureştean din Drumul Taberei s-a aruncat de la etajul 10 după întoarcerea de la moaştele Sfintei Parascheva!

O dramă sfâşietoare s-a petrecut recent într-un cartier cunoscut al Capitalei, Drumul Taberei. Exasperat de propria existenţă, cetăţeanul român Vasile Bijboi s-a aruncat de la etajul 10 al blocului respectiv. Au rămas în urmă doi copii orfani şi o soţie distrusă, care ne-a declarat printre lacrimi:

"Vreau să atenţionez pe toată lumea, ca să se ştie: vizitele astea la moaştele Sfintei Parascheva are şi contraindicăţii care nu poţi să le ceteşti în proxpect. Al meu a venit d-acolo alt om, nu-l mai cunoştea chear şi săraca soacră-mea. Nu mai arunca nemica pe fereastră, nici măcar cojile când stetea şi el ca tot omu la o sămânţă ş-o berică pe balcon. Îşi luase batiste din hărtie şi-şi sufla nasu în ele în loc de mână, de ziceai că-i cocotă de-asta masculină ca acuma. Nu vă mai zic că toată ziulica îi terorifica pe vecini cu unu Vevaldi pe care-l băga în boxe în locu lu Salam. Hotărârea cu aruncatu a luat-o brusc dintr-o dată. Ajunsese să-şi împartă gunoiu pe sortări şi pe tumberoane, cum vrea zăluzii de la premărie. A zis că aşea veaţă el nu mai suportă pencă ştiţi dvs cum e românii, râdea toţi pretenii de el. S-a aruncat şi eu am rămas acuşica singurică cu doi copii, cine mă dezpăgubeşte pe mine? Să încerc la Arhipatriarhie?"

I-am promis dnei Bijboi că vom face cunoscut cazul, cu scopul ca alţi români să ia aminte şi să consume moaşte în octombrie în doze moderate, nepericuloase. Sau, măcar, să se roage fierbinte la Cuvioasă mai întâi, urmând a contracara astfel efectele colaterale nedorite în România!

 

Comentarii