Tragedie! Mall-ul din Băneasa a fost confiscat de stat şi va fi transformat în Economat!

Curtea de Apel Bucuresti a decis , in dosarul in care omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare, ca circa 224 hectare din nordul Capitalei  sa reintre in proprietatea statului.
 
Din nefericire pentru milioane de cetateni, pe aceasta suprafata de teren, printre alte cladiri moderne si impunatoare, se afla si paradisul acoperit al frecangiilor de profesie, pitipoance si cocalari: Mall Baneasa. Ani de zile, dupa infiintarea lui, aici si-au gasit adapost, fie vara, fie iarna, milioane de neconsumatori, pasionati de frecat menta pe holurile primitoare ale asezamantului.
 
Până la finalizarea actelor de schimbare a proprietarilor, in imensa constructie va fi amenajat un economat alimentar cu produse pentru alegatorii cu venituri reduse ai PSD, ulterior aici urmand sa isi mai aibă sediul un CAP ( Cooperativa Agricola de Productie), un depozit de lemne, o balastiera iar parcarea să fie transformata in SMT( Statiune de Masini si Tractoare). Adica exact cum s-a intamplat , in urma cu circa 70 de ani, dupa nationalizarea palatelor boieresti.
 

Comentarii
Vezi și