Top 5 pretendenţi la plasticul refolosibil al Biancăi Drăguşanu! FOTO

Treaba e clară, mai ales după incidentul cu interlopul drogat care o luase la remorcă udă toată (de apa mării) de pe litoral: Bianca Drăguşanu şi-a luat o pauză mai lungă din relaţia cu Alex Bodi, sau cel puţin îşi revine extrem de greu de pe urma ultimelor scatoalce încasate de la afacerist.

Nu ştim dacă cei doi chipeşi protagonişti ai telenevelei cu accente pugilistice au rupt-o definitiv sau doar vor un scandal repede, de vară, să le crească cota, însă asta oricum, nu mai contează. vestea bună e că orice ştire de-asta ne permite să-i luăm pe figuranţii de la noi la câteva miştouri mai mult sau mai puţin prieteneşti. OK, de fapt, ce urmează e la fel de prietenos ca Andreea Marin pe scena premiilor VIP.

Iată care credem noi că ar putea fi, în acest moment, câteva partide bune pentru Bianca:

Ion Ţiriac: E o regulă a firii ca, după ce te combini cu un prinţ discotecilor (Cristea), apoi cu un cneaz al lovelelor (Bodi), următorul pas să fie tronul regal. Următorul pas pentru Bianca nu poate fi decât un rege. Cum la Hohenzollerni treaba e încă tulbure cu titulaturile, şi nici pe băieţii din Casa Cioabă nu-i dă recunoaşterea afară din case,  singura alternativă eligibilă în prezent pentru Biencuţa ar fi regele tenisului românesc, proaspăt ieşit dintr-o sesiune de antrenament la negru cu focoasa Laurette.

Orlando Teodorovici: OK, recunoaştem, numele ăsta e aici doar pentru a vă întipări în creier imaginea lui Orlando scoţând-o pe Bianca din Loft cu roaba aia cu care i-a cărat toată noaptea la nas şampanie nefiscalizată. Sperăm că nu v-am stricat ziua prea rău.

Cătălin Scărlătescu, cheful de la ”Chefi la cuţite”: E deja deranjant faptul că, odată cu fiecare poză care apare pe net, Bianca slăbeşte din ce în ce mai rău. Cu un Scărlătescu vestit pentru faptul că ştie să lucreze cu scoica (garantat Gina Pistol, nu?), Bianca are toate şansele să mai pună şi nişte carne pe ea, că de-atâta botox şi silicon ni s-au cam străpezit ochii.

Liviu Vârciu: Nu v-am sfătui să fă uitaţi la emisiunile cu Vârciu de pe Antena 1. De fapt, poate faceţi un efort şi evitaţi să vă uitaţi la Antene în general, nu de alta dar să mai avem şi noi cui scrie din când în când. Totuşi, dacă nimeriţi pe-acolo, o să vedeţi că emisiunea aia de se filmează pe litoral, oricum, un show cam tembel, a devenit acum emisiunea în care Vârciu nu se mai dă doar la chestii clasice, turiste de pe stradă, femei de serviciu sau pensionare unse cu nămol, ci a început să se arunce periculos la colegul Andrei, la nea Mărin sau la cearşaful din pat sau la robinetul de la baie Liviu nu se poate abţine să flirteze cu orice vede. Bianca, tare-n clonţ cum o ştim, e singura care în momentul de faţă ar putea să-l mai calmeze un pic.

Dorian Popa: O relaţie cu zeul inteligenţei cu muşchi ar fi tot ce i-ar trebui Biancăi. I-ar uni şi faptul că au acelaşi IQ, dar şi pasiunea pentru injectări cu repetiţie. În plus, Doarian mai ştie una-două despre modelling şi nici n-ar deranja prea mult pasiunea Biancăi pentru echitaţie prin vecini, fiind destul de ocupat să-şi călărească de unul singur oglinzile prin casă. Aşa că partida asta are tot sensul din lume pentru cariera Biancăi.

 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii
Vezi și