Teo Trandafir renunţă la secrete: ”Am slăbit 63 de kile pe litoral urmând Dieta Salmonella!”

Teo Trandafir este, astăzi, complet schimbată faţă de cum arăta în urmă cu mulţi ani, când s-a lansat în televiziune. Din păcate, a avut mereu probleme cu kilogramele în plus, însă acum 5 ani, după multe diete fără rezultate, prezentatoarea a decis să îşi schimbe viaţa radical apelând la o măsură extremă. A urmat vreme de o lună, pe Litoralul românesc, regimul de slăbire bazat pe Salmonella .

”Noua dietă-minune este mult mai eficientă decât Dukan şi Atkins la un loc şi pare să-i atragă pe tot mai mulţi români. Eu am reuşit să slăbească nu mai puţin de 63 de kg, după doar o lună de zile petrecute pe Litoral, răstimp în care am urmat „Dieta Salmonella”, o invenţie a hotelierilor români, la perfecţionarea căreia aceştia au lucrat de mai bine de un sfert de veac”, a declarat îndrăgita vedetă de televiziune

„Aveam 123 de kg când am plecat la mare. În primele zile cât am urmat Dieta Salmonella nu am văzut niciun efect, dar apoi, brusc, am simţit că începe să facă minuni. E drept că mi-am petrecut vacanţa mai mult pe veceu, dar să ştiţi că a meritat: după o lună zile pe Litoral am ajuns la doar 60 kg şi m-am simţit cu adevărat alt om!”, a mai precizat Teo Trandafir.

Vedeta de televiziune este de părere că regimul Salmonella este super indicat celor care nu îşi pot controla pofta de mâncare: ”poţi mânca orice porcărie de pe plajă, ba chiar sunt indicate porcăriile! Am mâncat hamburgeri de la o terasă de mâna a şaptea şi şaorma la o tonetă de pe plajă. Dieta e grozavă, dar, dacă vreţi să aibă efect, încercaţi s-o urmaţi doar în localurile de pe plajă”.

De asemenea, Teo Trandafir speră că dieta va contribui la redresarea turismului românesc: „Când vor auzi occidentalii că la noi se pot mânca la greu hamburgeri, pizza şi alte junkuri şi nu doar că nu te îngraşi, dar mai şi slăbeşti, o să ia cu asalt Mamaia! Bulgarii încearcă în zadar să ne copieze, în domeniul ăsta suntem campioni!”

 

Comentarii