Succes morbid: s-a aflat unde este cadavrul avocatei Elodia Ghinescu!

De cateva zile, persoane necunoscute si fara frica de Dumnezeu, au infestat Internetul cu stirea cum ca Elodia ar trai si, mai mult, ar fi chiar impreuna cu fostul ei sot, politistul Cioaca. Din pacate, adevarul este cu totul altul.

De la disparitia avocatei Elodia s-au facut atatea speculatii incat se putea realiza un serial tv de cu mii de episoade. Identificarea locului in care s-ar afla parea mai complicata decat gasirea unui ac pierdut in Triunghiul Bermudelor. A fost cautata cu caini politisti anti-drog ( ii placea sa se mai destreseze cu o liniuta), cu porci de trufe ( la ultima cina servise ciuperci), cu detectoare de metale ( avea cateva plombe dentare din fier), cu detectoare de aur (purta cercei), cu detectoare de gaze ( era adesea balonata de la cola) cu nuielusa fantanarului ( pentru ca avea apa la genunchiul drept), cu ansa radiestezistului ( de cand avea amant nou, radia de bucurie). Nu s-a obtinut niciun rezultat.

Misterul s-a adancit si mai mult.

Prezicatoarea si clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, inginer constructor la baza, contrazice orice scenariu vehiculat pana in prezent:´´Ramasitele Elodiei sunt zidite in peretele unei case de la tara´´.  Teoria doamnei inginer-prezicator se bazeaza pe cazul Manastirii Curtea-de-Arges care nu s-a mai daramat dupa ce mesterul Manole si-a zidit muierea in pereti.

Exact asa se intampla cu casuta de la tara care, pana la disparitia Elodiei se crapa tot timpul dar, dupa ce a fost anuntata tragedia, nu a mai patit nimic, nici cea mai mica fisura. Ceea ce, conform cursului de ´´Rezistenta Materialelor´´, se demonstreaza fara doar si poate ca in peretii constructiei este zidita o fiinta omeneasca.
 

Comentarii