Şoc maxim! Sora Brigittei Sfăt implicată într-un imens scandal internaţional

Poate unii au crezut ca Brigitte este mandria familiei sale prin felul in care arata, gesturi delicate, exprimare aleasa si in special pentru succesul inegalabil in cariera profesionala. Ei bine, aflati, dragi fani ai focoasei brunete ca sora ei, Cristina Szeifert este o blonda irezistibila care o intrece la mai toate probele.

Daca la prima vedere cele doua dive seamana intre ele la fel de mult ca oricare vecine de cartier, totusi, exista ceva comun care le uneste: cinstea, corectitudinea si dragostea pentru frumos. Cristina locuieste de ceva ani in Italia unde s-a dedicat totalmente artei. Dupa "Micuta Picasso", ea este a doua romanca de geniu cunoscuta in pictura mondiala drept "Sexoasa Leonardo da Vinci".

De curand, nu se stie motivul, presa britanica o acuza de impostura crasa, invocand faptul ca tablourile langa care se pozeaza Cristina nu ar fi facute de ea. Instantaneu, pe aceasta sensibila tema, Internetul a explodat iar fanii care banuiau mai demult escrocheria au uitat de complimentele erotice trecand furiosi la acuze dintre cele mai grave.

"Escroaca ca puscariasa de sor-sa".

"N-ar nicio treaba cu pictura, bagaboanda. Tine pensula de parca vrea s-o scoale si s-o pupe-n cap".

"Nu vedeti ca paleta e curata? N-a folosit vopsele decat atunci cand si-a colorat parul"

Lovita in orgoliu, ca orice artist caruia nu ii este recunoscuta valoarea, Cristina le-a raspuns carcotasilor cu o diplomatie necunoscuta mahalagioaicei de sora-sa: "Pictez cu numeroase ustensile. Uneori folosesc paleta, alteori nu. Fotografiile sunt făcute după ce picturile sunt terminate, iar paleta din mână este un simbol al artei".

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii
Vezi și