Simona Halep, în finala de la Wimbledon! Vezi cum vrea să trişeze Serena Williams împotriva româncei! - FOTO

Simona Halep (locul 7 WTA, 27 de ani) a învins-o pe Elina Svitolina (locul 8 WTA, 24 de ani) cu scorul de 6-1, 6-3 şi s-a calificat în finala de la Wimbledon.

"Nu contează cu cine voi juca finala. Joc pe terenul central la Wimbledon şi nu pot cere mai mult”, a spus Simona Halep, la Eurosport.

În ultima fază a turneului, Simona Halep va juca sâmbătă, de la ora 16:00, cel mai probabil împotriva Serenei Williams, aceasta fiind aşteptată sa se impună în confruntarea Barbora Strycova (locul 54 WTA, 33 de ani). Meciul dintre cele două se va juca tot azi, pe Terenul Central.

Apropiaţii americancei anunţă deja faptul că, în perspectiva finalei cu Halep  Serena Williams a pus la treaba arma fatală pe care vrea să o folosească împotriva româncei, o rachetă hibrid, cu trei planuri de lovire, care să o ajute să nu rateze nicio minge.

Oficialii româncei au contestat instrumentul fără precedent în tenisul mondial însă arbitri nu au dat până la acest moment un răspuns tranşant, cu toate că, printr-o scăpare fericită, regulamentul o favorizează pe americancă, neavând stipulată nicio menţiune legată de compunerea şi forma rachetei.

În atare condiţii, dacă până la ora partidei arbitri vor tranşa conflictul în favoarea americancei, staff-ul tehnic al Simonei Halep pregăteşte o armă de contraatac considerată infailibilă: o rachetă Reghin folosită de Ilie Năstase la zeci de turnee, accesorizată cu cruciuliţe de parbriz, de la Peştera Sfântului Andrei şi autocolante cu Arsenie Boca, în racordaj urmând să fie împletite fire de busuioc din fleoşmotocul folosit de PF Daniel la sfinţirea altarului Catedralei Mântuirii Neamului.

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
Comentarii
Vezi și