Simona Gherghe ar merge mai degrabă la Kanal decât să se întoarcă la morbidul "Apces direct"

O declaratie facuta "live" de Simona, pe site-ul trustului Kanal D, a pus pe jar toata suflarea din media. Surse apropiate vedetei au dezvaluit ca frumoasa blondina se simte alt om de cand este mama si contientizeaza responsabilitatea pe care o are in educarea si formarea copiilor ei.

Statutul de gazda a unei emisiuni extrem de morbide, cu invitati din cea mai joasa patura socio-profesionala, se potriveste ca nuca in perete cu autoritatea unui parinte in fata copiilor care o vor intreba "De ce s-a culcat nenea ala cu fetitele lui, mamica?" sau "Auzi, mami? Numai cu toporul putea s-o omoare pe sora lui, baiatul de la tine din studio?"

Mutarea Simonei la Kanal D, ar insemna, intr-adevar, un mare pas in cariera ei. Nivelul cultural al postului turcesc depaseste, in ceea ce priveste calitatea programelor, orice post concurent. Alaturi de noii sai colegi, Mihai Mitoseru, Andreea Mantea sau Raluca Badulescu, Simona isi va gasi usor locul binemeritat la o emisiune sofisticata precum "Bravo, ai stil!", "Wowbiz", "Puterea dragostei" sau "Se striga darul".

Diferenta intre Kanal si Antena este ca se va invarti printre aceeasi cocalari si pitipoance doar ca manelele se aud mai bine.

"Daca ma mai intorc la Antena trebuie discutat formatul de emisiune pentru ca nu m-as mai expune in orice mizerie. Am doi copii grozavi şi mă simt cel mai important om din lume alături de ei. Ce putea viaţa să îmi ofere mai mult decât un soţ minunat, o fetiţă şi un băiat la distanţe mici de timp? Este o împlinire incredibilă şi mă simt cu adevărat privilegiată", a povestit Simona Gherghe.

Comentarii
Vezi și