Se întâmplă-n România: O poliţistă a agresat sexual un protestatar anti-PSD!

Lupta politica din Romania ia forme din ce in ce mai ciudate si se indeparteaza de orice norma carateristica unei lumi civilizate. In acesta campanie elctorala s-au inregistrat incidente de o gravitate iesita din comun si fara precedent in istoria moderna a tarii. Discursul manipulator al liderului Dragnea Nicolae a incins spiritele facandu-i pe simpatizantii stangii democrate sa se transforme in adevarate fiare atunci cand se intalnesc cu ´´drogatii cu ochii rosii de bautura, platiti de Iohanis sa vanda tarisoara strainilor cu interese meschine´’.

In acest context geo-politic nici nu mai este de mirare ca politista Hortensia Rabat Calicu, din comuna Peretele - Buzau, a intrat intr-o criza sora cu nebunia cand i-a auzit pe niste consateni iesiti de la carciuma, strigand slogane de tipul ´´Muie PSD´´. Hortensia n-a stat mult pe ganduri si, prinzandu-l de gat, pe unul din agitatori, i-a aplicat o corectie pe care tanarul nu o va uita niciodata.

´´Ce prapaditi atata m..e pe unii care nici nu-i cunoasteti, ba, Ignatio? De unde ati scos voi conditia asta ca trebuie sa fii musai de la PSD ca sa te bucuri de un bot? Io, ce am, ba, de ma ocoliti toti ca pe-o ciumata?  Sunt oarba, ciunga, proasta sau neatragatoare ? Mie, care sunt psd-ista din ´90, de ce nu-mi da, ma, nimeni, nimic?´´, a urlat Hoertensia cu sufletul strapuns de durere insa mandra ca a putut apara onoarea ´´singurului partid cu oameni normali la cap´´, dupa care i-a pus chilotii pe fata victimei si nu s-a ridicat de pe el pana n-a avut doua orgasme.

 

Comentarii