Scandalul momentului: A ajuns celebră ca medic nutriţionist însă are diplomă de inginer

In tara in care politistii nu stiu nici cum sa foloseste cainele din dotare si exista barbati care-si fac asociatii pentru drepturile tatilor ca sa-si poata vioala fiicele, mai mira pe cineva ca inginerii isi deschid cabinete medicale in care dau consultatii fara sa fi deschis vreodata manualul de Anatomie?

Dupa ce, in iarna, a fost demascata de catre doamna doctor Mihaela Bilic ca profeseaza ca medic nutritionist avand doar pregatirea de inginer chimist, celebra vedeta tv, Lygia Alexandrescu, si-a dat denuntatoarea in judecata si-i cere despagubiri pentru deteriorarea imaginii.

Inadmisibil: încă un medic celebru s-a dovedit a nu fi medic!

In mod normal, doamna Lygia ar fi trebuit sa fie deranjata daca cineva se lega de meseria pentru care s-a pregatit, adica ingineria, dar sa se supere pentru ceva care nu exista, adica medicina, asta chiar le intrece pe toate

´´Desigur, nefiind medic, nu aţi depus jurământul lui Hipocrate şi nici nu ştiţi cât de mare responsabilitate îţi revine atunci când ai grijă de viaţa şi sănătatea oamenilor. Şi apropo de medici, halatul alb, doamnă doctor inginer chimist, este prin definiţie “uniforma” pe care o poartă absolvenţii de medicină. Cei care fac Facultatea de Chimie pot purta halatul alb în laborator, unde se lucrează cu prafuri şi substanţe, nicidecum cu oameni´´, i-a transmis doamna doctor Bilic, inginerei Alexandrescu.

Comentarii