Sătenii au batjocorit cadavrul unui urs, ca să fie exemplu pentru cei care ne distrug viaţa

Dupa ce a atacat gospodariile din mai multe sate si a ucis zeci de oratanii, o ursoaica a fost impuscata de o echipa de vanatori condusa de Paul Radulescu, primarul comunei Colti.

Crestin practicant si traditionalist convins, edilul a tinut sa sarbatoreaasca victoria dupa datina stramoseasca.  Gasca de viteji a tarat hoitul prin tot satul, l-au injurat ( de parca i-ar fi inteles), i-au stins tigari intre ochi,  au turnat bere pe el si l-au batjocorit cat sa-i crape obrazul de rusine si pe lumea cealalta.

´´A mancat destul,  acum ii dam de baut´´, a decretat primarul, turnand o bere in capul decedatului.
´´Na, asa ii trebuie! Cine face ca el, asa sa pateasca!´´

La auzul acestor amenintari, audienta a devenit brusc serioasa. In momentul acela, in ei s-a trezit spiritul justitiar al Contelui Vlad Tepes, si, fara sa stie unul ce gandea altul, cu totii si-au jurat in gand sa beleasca tot ce inseamna corupt si hot in tarisoara noastra draga.

´´Pai, daca dihania asta care a distrus numai cateva gospodarii, a patit ce a patit, ce sa-i facem noi lu´ Dragnea, care a nenorocit intreaga tara?´´, a intrebat baritonal seful vanatorilor, dand o visinata pe gat.

Ca la un semn, vitejii care-si stergeau bocancii de blana animalului, au reactionat cum era de asteptat: au ridicat din umeri aprinzandu-si tacuti cate o tigara.
 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
Comentarii