Richard Gere atacat de primarul Mangaliei pe tema migranţilor din Marea Neagră!

Dupa ce, saptamana trecuta, a fost implicat intr-o actiune de salvare a unor migranti din Marea Mediterana, celebrul actor Richard Gere a sosit, cu acelasi scop, si la Mangalia.

S-a cazat, cum era de asteptat, in boema Vama Veche unde a petrecut toata noaptea cu folkisti si lautari cunoscuti iar dimineata, la prima ora, a intrat in paine.

A dus provizii celor 84 de migranti sirieni, aflati de doua saptamani pe o ambarcatiune a Organizatiei Open Arms, venita din Turcia, si a insistat pe langa primarul Mangaliei, Cristian Radu, sa-i primeasca pe tarm. Edilul a avut o reactie care l-a speriat nu numai pe american ci si pe toti cei care au asistat la discutie.

”Nenica, oi fi tu cine zici ca esti da´ io nu te cunosc. Daca as asculta balivernele oricarui vamaiot batran si baut , cum esti mata, unde am ajunge? Auzi? Daca zici ca esti mare vedeta la Hollywood, de ce nu-i care tu pe toti refugiatii aia, cu avionul tau privat ca sa-i cazezi in palatele tele din America?”, a rabufnit primarul, cu hospitalitatea care ne-a facut cunoscuti pe intreg mapamondul.

 

Comentarii