Râde Răduleasca, râde şi Brigitte! Drăguşanca a rămas fără nas! - FOTO

Din cauză de prea mult ac şi cuţit, Bianca Drăguşanu aproape că a rămas fără nas.

Siliconată şi botoxată excesiv, fosta iubită a lui Slav, a lui Bote, a lui Cristea şi a multor, multor altora, cărora şi ea le-a pierdut numărul, s-a iubit foarte puţin cu camerele la un eveniment monden, din cauza faptului că fotografii şi cameramanii şi-au cam luat tălpăşiţa la vederea ei.

De cum arată Bianca după curăţenia facială vă puteţi convinge din instantaneul alăturat, care a făcut furori pe internet, stârnind nenumărate comentarii ironice.

Mihaela Rădulescu, de pildă, a lovit scurt sub centură, la doar câteva minute după apariţia pozei pe reţelele de socializare:

”Ştiam că Bianca obişnuieşte să aibe nopţile grele, dar din fotografie rezultă că a avut şi câteva zile în egală măsură de dificile. Ce să-i faci, aşa-i cu operaţiile astea, e suficient un strănut al chirurgului şi ai şi rămas fără o nară...”

Brigitte Sfăt a comentat, însă, deopotrivă aspectul Biancăi şi postarea Mihaelei Rădulescu, printr-un atac frontal la fosta soţie a lui Bănică jr.: ”Ca să vezi, râde de ciob tocmai oala spartă! Măcar Drăguşanca o să aibă de acum o scuză când are să i se facă observaţie că nu îşi mai vede lungul nasului. Dar Răduleasca ce-o să răspundă când va fi întrebată de ce îşi innoadă pomeţii la ceafă? Că aşa-i moda la Monaco?”

Comentarii