Penibil şi trist! Nevestele lui Borcea se bat pe banii de butelie

Indragitul si atragatorul Cristian Borcea este celebru pentru marinimia cu care si-a impartit banii si dragostea cu sotiile, copiii si amantele in incercarea progresista de a-i tine pe toti intr-o mare si armonioasa familie. Cu toate astea, Alina Vidican, penultima, si Valentina Pelinel, ultima lui sotie, nu se comporta deloc cum si-ar dori investitorul haremului, ba, chiar au o relatie foarte tensionata.

Motivele sunt usor de inteles pentru tot mapamondul interesat de aceasta telenovela. Alina o acuza pe Valentina ca i-a furat barbatul, iar Valentina o uraste pe Alina care inca amusineaza pe la prohabul si buzunarele lui Fat Frumos Cu Fruntea Ingusta.

Colac peste pupaza, Valentina a ajuns sa se ocupe de prima pasiune a lui Cristi, incarcarea si distribuirea buteliilor de aragaz, in timp ce Alina, care parea cea dezavantajata de divort, traieste in super-lux la Miami si invarte afaceri mai tari decat Tiriac.

Nu cu mult timp in urma, americanca si-a anuntat o vizita in Romania care includea si un romantic "randez-vous" la babana de la mititica. Numai ca a auzit acest zvon si Valentina a luat foc, transmitandu-i rivalei tot ce avea pe suflet.

"O ia mama dracului si-i smulg parul din cap daca mai scurma pe la izmenele lu´ barbatu-meu. Adica io imi rup oasele cu buteliile alea de cacat, ca sa fac un ban sa-i pot trimite lui chiftele si vine taranca asta borata sa i le manance la camera intima?", a rabufnit fostul manechin international.

Comentarii