Pe Litoral au apărut SUV-urile de plajă cu care poţi da o tură prin mare fără să fii amendat!

În România, orice cocalar în devenire visează să aibă la poartă un merţan de top, deşi, de obicei, e nevoit să se mulţumească să circule cu RATB-ul sau chiar pe jos.

Pentru clubul cocalarilor care nu-şi pot permite o maşină mai de soi, avem însă veşti bune: anul acesta îşi pot procura papuci de firmă în care să arate la fel de baştani precum ar fi arătat şi într-o maşină de lux. De pildă, ei pot opta pentru un Opel, un Renault, o Toyota sau un Nissan şi, dacă mai pun vreo zece lei, dealer-ul lor chinez din ”Dragonul Roşu” dă o comandă la mama lui, în China, şi le aduce şi Bemveu, tapiţat cu piele şi talpă vară/iarnă cu rizuri groase, ca să nu intre în acvaplanare.

Nu mai vorbim de faptul că, dacă un cocalar cu papuci Nissan îl ia în cârcă pe un alt cocalar cu papuci Nissan şi dă o tură cu el, se cheamă că merg amândoi cu Nissan Patrol 4 x 4, nu?

Seturi de surprins consoarta

Tot în magazinele de pe litoral, alea pline în sezon de posesorii ”automobilelor” de mai sus, au apărut şi cele mai eficiente truse de surprins partenera de viaţă.

Dacă locuiţi într-unul din judeţele ţării unde există şi se păstrează cu sfinţenie tradiţia altoitului nevestei sau a bătutului copiilor cu lanţul de la veceul din grădină, şi aţi ajuns la mare printr-unul dintre programele guvernamentale de turism social, trebuie neapărat să vă procuraţi unul dintre seturi de cuţite din imaginea de mai jos.

Sunt, după cum susţine şi reclama, de-a dreptul surprinzătoare. Soţia, logodnica, prietena sau vor fi încântate să vă vadă venind spre ele cu un asemenea cuţitaş finuţ, care poate fi, la o adică, şi personalizat, scrijelind pe mâner ”Marişica”, ”Saveta” sau ”Jana”.

La nevoie, cuţitaşele pot fi folosite însă şi pentru a-ţi surprinde vecinul care a năvălit peste tine fiindcă ţi-a prins capra la el în răzorul cu varză. Asta, desigur, dacă nu te surprinde el mai întâi cu un set de topoare de inox.

 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
Comentarii
Vezi și