Pe lângă creierele luminate, ne pleacă din ţară şi cele mai frumoase funduri! Galerie Foto

Viitorul Romaniei nu se anunta deloc imbucurator. Dupa ce ne-au plecat cei mai dotati tineri din punct de vedere intelectual, de ceva vreme se pare ca nici fundurile de exceptie nu mai suporta situatia dezastruoasa din tara.

Andreea Abeli, in varsta de 35 de ani, este o bucuresteanca a carei faima a depasit orice inchipuire dupa de s-a mutat la Miami, SUA.

Este considerata in presa de specialitate ca fiind cea mai sexy personalitate pe pe Instagram unde o urmaresc peste 3,2 milioane de oameni de pe  intreaga planeta. La fiecare postare a ei, Andreea este platita cu 5000 dolari. Veniturile sale incredibile provin insa din multe alte surse care au , normal, legatura cu farmecul ei irezistibil. Este invitata adesea la evenimente grandioase unde, ca sa servesca intr-un mod original, primeste o gramada de bani. Pentru o sticla de bere rece adusa intre fesele ei calde, clientul plateste 50 dolari iar pentru un sifon de doi litri, transportat in acelasi fel, pretul este de 260 de euro.

Sexoasa diva a terminat Dreptul si a jucat in cateva piese la Teatrul National Bucuresti dar, recunoaste, n-ar schimba noua sa indelednicire pentru nimic in lume.

 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii