Oana Zăvoranu, sex la 200 km/oră, într-o Tesla fără şofer

La intrebarea ´´ Care este locul cel mai traznit in care ati facut sex´´, exceptand-o pe Monica Gabor care a spus simplu ´´in fund´’, celelalte vedete s-au intrecut in a insira tot felul de locatii originale.  De la lift, taxi sau cabina de proba si pana la ghena de gunoi sau ´´ la coada la paine´’, toate par niste imprejurari normale pentru potolirea hormonilor atunci cand flacara atractiei trupesti arde ca ochiul mare de la aragaz.

Indragita si non-conformista Oana Zavoranu a trait insa experienta suprema. A facut dragoste cu iubitul, nu in cimitirul personal, cum v-ati fi asteptat, ci intr-o limuzina electrica Tesla, aflata in mers pe Autostrada Soarelui, la 200 km/ora, pusa pe pilot automat.

Culmea ingineriei este ca, la un moment dat, sunetele orgasmice scoase de diva au declansat un aparat al masinii, numit popular ´’cordacul automat´´ care, implicandu-se in jocul erotic al celor doi amorezi, i-a dus pe cele mai inalte piscuri ale placerii.

Dupa ce si-au postat isprava pe un site de ´´ profesionisti´´, indemnandu-i pe ´´saraki´´ sa incerce acest ´´demential experiment adrenalinic´´, printre mesajele primite , au gasit unul trimis chiar de directorul executiv al Tesla, Elon Musk:

´´ Se pare ca sunt mai multe feluri de a folosi pilotul automat decat ne-am imaginat noi. Iar pentru ´´cordacul electronic´´ am numai cuvinte de apreciere. Respect maestre si la mai mare´´.
 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
Comentarii