O româncă super-sexy i-a înnebunit pe americani cu performanţele sale - FOTO&VIDEO

De cativa ani, americanii, iubitorii de frumos si amatorii de sporturi extreme sunt fermecati la propriu de luptatoarea Scarlett Bordeaux care, la fiecare aparitie a ei in ring sau in oricare alt loc face furori.

Numele ai adevarat este Elizabethh Chihaia, are 28 de ani, arata ca o zeita si are o forta herculeana. Practica wrestlingul din 2012. Desi este nascuta in Chicago, superba blondina a copilarit in Romania, la bunicii de la tara.

Elizabeth nu uita niciodata sa aminteasca tara natala a parintilor ei si explica, in toate interviurile, ca spiritul ei razboinic, energia si frumusetea sufleteasca se datoreaza anilor in care a mancat natural din curtea bunicilor si s-a jucat toata ziulica prin tarana ulitelor, avand un stil de viata foarte sanatos.

In prezent se afla la Performance Center din Orlando, Florida, si, cat de curand, fanii o vor putea admira in show-urile WWE, Raw si Smack Down.

"La varsta de patru anisori tranteam singura un bou si-l transam cu cutitul de bucatarie mai bine decat un om mare. In clasa intai, deja prindeam cu mainile goale iepurii din padure si ridicam, fara efort, caruta lui bunelu´ plina cu saci de ciment. Sunt convinsa ca Dumnezeu mi-a dat viata ca sa ajung luptatoare de wrestling. Nu ma vad crosetand mileuri sau punand muraturi", a declarat frumoasa Elizabeth.
 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii
Vezi și