O inspectoare ANAF s-a dezbrăcat complet în timpul unui control la o terasă din Vama Veche

Fara doar si poate Vama Veche este statiunea romaneasca cu atmosfera cea mai speciala unde vizitatorii se simt liberi si nu mai tin seama de nicio regula impusa de societate. In acel loc fiecare face ce vrea si nimeni nu comenteaza.

La una din terasele de pe plaja s-a intamplat o scena care pare iesita din tipare chiar si pentru vamaiotii obisnuiti sa vada tot felul de apucaturi ciudate.

Marinela B, o inspectoare de la ANAF Mangalia, a venit, in urma unor sesizari, sa faca un control la aceasta unitate comerciala. In timp ce verifica actele contabile, patronul a tratat-o cu un cocktail sofisticat si, dupa acel pahar, s-a declansat nebunia. Tanara s-a dezbracat complet si a inceput sa danseze goala printre mese, fara nicio inhibitie. Ba, mai mult, cand a observat ca un client o filmeaza, diavolul din ea s-a dezlantuit total si a facut-o sa se miste mai cu foc.

La sfarsitul melodiei, toti cei prezenti au aplaudat frenetic iar Marinela s-a continuat treaba pentru care venise. Culmea este ca vizita ei s-a terminat cu o amenda usturatoare legata de faptul ca in frigiderul pentru carne erau depozitate si oua.

Comentarii
Vezi și