O echipă de constructori n-a mai putut să lucreze din cauza unei blonde care făcea plajă în şantier

Multe ciudatenii au vazut si auzit cei sase constructori maramureseni de cand au catadixit sa-si castige painea lucrand in Bucuresti. De doua luni muncesc in cartierul vedetelor, Pipera, trudind la inaltarea unei vile de lux.

Ieri, zidarii lui nea Vasile au fost partasi la o scena pe care nu si-ar fi putut-o inchipui nici in filmele americane. Nici n-apucasera sa-si termine pet-ul de bere de la micul dejun cand unul din baieti i-a chemat, de urgenta, sa le arate ceva. Stransi gramada in golul unei viitoare ferestre voinicii au vazut ca pe gramada de nisip din care ei faceau mortar, zacea intinsa o femeie blonda, mai mult goala decat imbracata.

Dupa ce au fluierat-o si au stropit-o cu apa au constatat ca superba papusa era vie si se intinsese acolo ca sa se bucure de ultimele raze ale soarelui, trimise de cer la sfarsit de sezon. Vazand ca baietii sunt prea excitati ca sa mai puna mana pe cancioc si trafalet, seful de echipa i-a atras atentia musafirei ca se afla pe nisipul unui santier, nu pe o plaja.

"In zece zile cat am stat la Mamaia nu am prins niciodata loc pe nisip, asa ca lasati-ma sa-mi fac damblaua si pe urma plec. Auziti? Puteti sa mai completati putin apa din piscina asta, pana nu trec ultravioletele?", i-a intrebat ea, aratand spre groapa de var.
 

Comentarii
Vezi și