Noul director al FCSB, Alexandru Tudor, a luat prima decizie: construieşte biserică în cantonament

Dupa nenumarate experiente esuate cu diversi "oameni de fotbal, smeritul patron al FCSB, Gigi Becali,"simte ca i-a pus Dumnezeu mana in cap trimitandu-i pe post de director sportiv un meserias cum scrie la Biblie. Alexandru Tudor, fostul arbitru international si, in ultimul timp, mare om de biserica, a fost numit in locul lui MM Stoica.

Prima mutare a noului director a fost sa interzica televizoarele din camerele jucatorilor si sa traseze locul unde va incepe constructia unei frumoase biserici.

"Pentru fiecare victorie a FCSB, vom ctitori o manastire exact in locul unde va cadea mingea sutata de domnu´ Gigi. La fiecare infrangere, nu vom construi nimic. In poarta voi pune portar in straie preotesti ca sa sperie golurile necuratului iar atacantii vor purta in brate icoane cu diagonala de 65 cm, pentru a putea razbate printre dusmani", a afirmat nea Tudor.

Finantatorul este foarte incantat de pregatirea noului angajat dar, mai ales, de religiozitatea cu care se implica in absolut orice activitate.

"Va fi ochii mei la echipa! El va superviza tot ce se intampla la Academie! Va fi director sportiv! Abia dupa ce l-am angajat am aflat cate stie inclusiv despre administrarea fotbalului. Stie lucruri ca Guardiola, despre cat trebuie sa fie iarba, despre cat de uda, despre circulatia balonului. Este un om foarte destept, Dumnezeu i-a dat intelepciune. In primul rand a contat si ca este om al lui Dumnezeu. Cu el ma intalnesc mereu la biserica. Programul lui incepe dupa 10:30, ca dimineata el merge la biserica. Intai la Dumnezeu, apoi la astea lumesti.

"O sa facem si o mica bisericuta aici, in cantonament. M-am consultat si cu el. Unde este rugaciune, acolo Dumnezeu ajuta. Eu fac si acasa la mine un mic Paraclis. Si la Palat fac, am depus actele. Aici se va face Liturghie in fiecare zi. Eu nu-i oblig pe jucatori, fiecare face ce vrea. Eu vreau doar ca Sfanta Liturghie sa se faca aici, ca Dumnezeu le rezolva pe toate", a spus Gigi Becali inchinandu-se si facandu-i astfel pe jucatori sa se tavaleasca pe gazon de fericire.

Comentarii