Mugur Isărescu are o veste nemaipomenită pentru românii cu credite

Nu multa lume se poate lauda ca l-a vazut pe Guvernatorul BNR razand satisfacut in public. Astazi s-a intamplat minunea: domnul Isarescu chicotea si era pus pe sotii ca si cand ar fi adus dolarul la jumatatea leului si lira sterlina la sfert.

Multi dintre cei care-l contesta banuiau ca motivul zambetului exagerat a fost procesul celui care visa sa-i ia locul, Darius Valcov, care, spun sursele, are mai multe sanse sa ajunga guvernator la banca de stat jos din curtea penitenciarului decat sa-si mai expuna in libertate ineptiile pe teme economice.

Surprinzator, bunadispozitie a sefului Bancii Nationale are cu totul alte explicatii, mult mai omenesti decat ne-am fi asteptat. Profitul firmei producatoare de vinuri patronata de el a crescut de trei ori fata de anul trecut ceea ce, si nebaut, te face sa razi din senin.

Cu toate ca produsul are niste preturi care impart inca o data tara in doua tabere, cei care-si permit si aia care inghit in sec, domnul guvernator ne invita pe toti sa-i cumparam vinul, asigurandu-ne ca dupa un pahar uitam de toate problemele finaciare.

"Cine il bea cu masura va privi ratele cu prietenie si intelegere. Cine bea  mai mult decat poate duce, risca sa uite complet de casa cu care a girat creditul si sa se trezeasca in strada sau chiar in sant", a declarat cu veselie Isarescu, golindu-si paharul dintr-o sorbitura.

 

 

Comentarii