Moroşanu, knockout la Daniel Ghiţă: ”O să te bat numa-n gură cu Mircea Badea montat în şpagat!”

După câteva săptămâni bune în care nu a dat nicio replică ironiilor şi jignirilor lui Daniel Ghiţă, Cătălin Moroşanu a izbucnit ieri, la momentul ieşirii la interviuri, în emisiunea ”Ferma” de la Pro TV. 

Moroşanu, mărturisiri la ”Ferma”: ”Noi toţi suferim de scenaristă la emisiunea asta!”

”Am un anunţ pentru Daniel Ghiţă. Îl bat la orice oră, la portiţă, la cur, pe unde doreşte. Ba o să-l las să intre-n ring şi pe Mircea Badea, să îl montez în şpagat şi să-i fac buzele cu el lui domnu' Ghiţă. O rugăminte am, totuşi. Până termin eu contractul cu ”Ferma”, Dănuţ poate reuşeşte să nu se mai antreneze doar cu pensionari, că n-o să-l lase arbitrii la gală să intre-n gardă cu bastonul şi cu cuponul de pensii!”, a declarat, ironic, Moroşanu, afişând un mesaj copiat de pe organul celebrului Terente şi reformulat la adresa lui Ghiţă.

În urmă cu câteva zile, Daniel Ghiţă l-a făcut praf pe Moroşanu, numindu-l ”un prost şi un milog care se vaită ca muierile la TV!”. "Întrebaţi-l pe Moroşanu când vrea să urce în ring, fizic, nu cu minciuni şi vorbe. De astea ne-am săturat toţi. Nu suport oamenii duplicitari, care se învârt după profit şi bani. Cine face orice pentru bani? Moroşanu! Eu nu mă «chiloţăresc» la TV, iar managerii mei ştiu că am refuzat să apar în show-uri penibile. Sunt sportiv. Moroşanu are stilul ăla ieftin de a face pe prostul şi pe milogul pentru popularitate şi bani. Mircea Badea are curajul şi bărbăţia care îi lipsesc lui. Mircea Badea îşi asumă, nu plânge şi nu se vaită ca muierile pe la TV, cum face Moroşanu. Eu doar că spun lucrurilor pe nume. Nu sunt fanul lui Mircea Badea, dar aşa ar trebui să fie adevăraţii luptători, fără frică. Badea putea să se accidenteze grav, dar se ridica, îşi asuma şi stătea ca un bărbat. Au ajuns moderatorii să fie mai bărbaţi decât luptătorii", a declarat Daniel Ghiţă într-un interviu pentru ziarulincomod.ro.

Cătălin Moroşanu este, practic, la a doua ieşire virulentă în cadrul emisiunii difuzată de Pro TV. Precedentul a fost consemnat la vremea la care, enervat de aprecierile Claudiei de la Cream, potrivit căreia el nu ar avea imaginaţie şi le-ar favoriza pe Brigitte şi Ioana Filimon, care „îl masează toată ziua, îi spală chiloţii, îi suflă în fund, Morosanu a luat foc si a replicat: „„Eu sunt bărbat şi am coaiele până jos dacă vrei să o dăm pe bărbăţie!”.

Comentarii