Moroşanu îl avertizează pe Ghiţă: "Da, practic sexul anal. And I like it, bro!"

Cu toate ca amenzile CNA-ului se indesesc, emisiunea ´´Ferma´´ se transforma de la o editie la alta intr-un format interzis minorilor.

Calculul postului de televiziune este simplu: magariile aduc audienta mai mare, care aduce publicitate mai scumpa, care inseamna incasari mai babane asa ca ne permitem sa platim oricate amenzi.

Una din probele de cultura generala la care au fost supusi concurentii, a fost sa raspunda la intrebarea, pusa de asa numitul ´´profesor pervers´´, daca practica sexul anal.
Unii au negat vehement, altii au dat din colt in colt, evitand un raspuns concret.

Singurii care au zis ´´DA´´ cu gura mare, ca in fata ofiterului de stare civila, au fost Ioana Filimon, pentru care acest  sport ´´ este un stil de viata, si imi place extrem de mult´’, si antrenorul ei, Catalin Morosanu. Fara sa precizeze la care cap al aparatului se afla cand asuda ´´pe din dos´´, luptatorul a declarat mandru: ´´Da, imi place, este ceva extra de fiecare data. And I like it, bro. E ok. It´s very nice´´.

Acum, ca rivalul sau, Daniel  Ghita, a mai aflat un secret din tactica lui Morosanu, bineinteles ca l-a provocat la inca o partida :´´Alifie si manusi curate, bro. Atata iti trebuie daca te hotarasti sa vii la intalnire. De restul ma ocup eu, bro´´, i-a transmis Daniel lui Catalin.
 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
Comentarii