Model fără voie! Fotografiile pe care Irinuca lui Dragnea le-ar vrea uitate!

Că fetele frumoase din România fac carieră prin străinătăţiuri pe seama lucrurilor cu care le-a înzestrat natura, e un fapt cert şi asumat deja de aproape 30 de ani. De când cu ascensiunea internetului, însă, tot mai multe figuri angelice sunt pur şi simplu furate şi puse să facă bani, fără voia lor, pe diferite siteuri erotice ori comerciale, cu nume schimbate ori transformate pur şi simplu în modele.

Cel mai recent caz o are ca protagonistă, fără voia ei, pe Irina Tănase, iubita şefului PSD, Liviu Dragnea. Un site britanic de lenjerie şi îmbrăcăminte estivală vinde un model foarte căutat de bikini folosind imaginea unei tinere ce seamănă izbitor cu logodnica lui Dragnea.

Deşi apropiaţii Irinei Tănase spun că fata nu ar îmbrăca niciodată aşa ceva, şi nici nu ar avea de ce să pozeze, la ce material îi pune la dispoziţie mai vârstnicul său amorez, comercianţii britanici se apără şi spun că shootingul a fost realizat în această iarnă, în Maldive, folosindu-se o tânără care s-a prezentat a fi româncă şi a acceptat, contra unui onorariu consistent, să pozeze îmbrăcând produsele companiei.

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii