Déjà fu'

Martor cheie! Fratele lui Dincă se încurcă în declaraţii - VIDEO

In ultimele zile institutii importante ale tarii au fost denigrate ca urmare a bulubaselii cu care au actionat la Caracal. Imaginea politistilor olteni a fost crunt lovita cu toate ca au reusit sa rezolve si cateva aspecte foarte interesante ale anchetei in derulare. Ieri, criminalistii caracaleni au descins in casa fratelui mai mic al criminalului care locuieste la nici doua garduri de "curtea groazei".

Haosul si dezordinea descoperite la Ilie in gospodarie erau identice si la fel de socante ca si la Gheorghe acasa. La tirul de intrebari manuite cu multa maiestrie de anchetatori, Ilie a dat numai raspunsuri confuze. S-a incurcat pana si in legatura cu membrii familieii sale, nu stia cu exactitate cati copii are, cati vin si pleaca din curte, daca fratele sau, Gheorghe, i-a adus 3 sau 5 fete in gazda.

Concluzia la care au ajuns specialistii a fost una singura: si Ilie este implicat in traficul de carne vie, de aceea nu stie cu exactitate cate persoane i-au tranzitat gospodaria de-a lungul anilor.

Comentarii
Vezi și