Marinarul Trăiănel şterge pe jos cu doamna Carmen Iohannis

Fostul Presedinte a criticat-o pe actuala prima doamna pentru felul in care s-a imbracat la o vizita oficiala.

Dupa ce a distribuit mii de blugi, sarafane si geci de piele, se vede treaba ca fostul marinar si-a format cel putin un ochi de fashionist.

"E o regula a protocolului. Nu trebuie sa ti se vada degetele de la picioare, deci nu te duci in sandale. Nu se vad umerii, deci nu te duci in rochii fara maneci.Nu se vad coatele, genunchii, deci nu te duci cu rochii scurte", a explicat fostul abonat al protocoalelor cu felinar rosu.

Dom´ne, unde are dreptate, are! Ciudat este ca exact cu goliciunile pe care le-a vazut nea Traian la doamna Carmen, venea si doamna ministru Lenuta a lu´ Udrea la serviciu sau in birou la Presedintele tarii.

Parca atunci nu era chiar atat de deranjat. Ba din contra, ranjea fasolea la vederea bulanelor de Plescoi, mai dihai ca la o comedie indiana. Acum, noi, alegatorii simpli, ce sa mai intelegem? Ori a imbatranit si a renuntat la carne, ori animalul politic din el e mai puternic decat armasarul care, cand era cal de mare, memora orice genunchi dezgolit vazut pe uscat pe a-l iubi apoi singur in linistea cabinei leganate nu tot timpul de valuri?

Comentarii