Lucrarea primită de un electrician român pe Insula Sexului, printre orgii şi droguri - FOTO&VIDEO

Georgica Ulmu este un zimnicean harnic si ambitios care de 12 ani isi vinde competenta de electrician pe tot globul. Vara aceasta, fiind sub contract pe santierul din Venezuela al unui miliardar texan, a fost contactat de patron pentru o interventie de urgenta la destinatia unde respectivul isi petrecea un sejur de exceptie.

Avaria avea loc la un hotel de pe o plaja privata din Insula Margarita, cunoscuta de initiati si sub numele de Insula Sexului. Dupa un zbor plin de peripetii la bordul unui mic avion privat, Georgica si-a suflecat manecile si a deschis cutia cu scule in mijlocul unei orgii cum nu vazuse nici pe cele mai hard canale porno.

Degeaba se chinuia sa taie cabluri si sa izoleze prizele arse, cu zeci de sirene goale si drogate in jurul lui parea ca e lipsit de respect sa nu se implice si el cu tot sufletul. Ca sa scape de inhibitiile inerente, n-a tras pe nas ca toti invitatii dar a golit "la viteza" o juma de sticla de vodtka dupa care s-a aruncat in marea de buci, tzitze, ciocarlani si pasarici exotice.

Excitat mai mult de atmosfera libertina decat de trupurile incinse, romanul a batut toate recordurile in materie de cotarceala si, a doua zi, s-a trezit sub un morman de gagici imbarligate, cu o medalie de aur agatata de penis.

"Taurul comunal de aur, scrie pe medalie, ceea ce ma face sa fiu mandru ca sunt roman si ca am adus numele tarii mele pe buzele tuturor. Daca ma gandesc ca toti ceilalti au platit zeci de mii de dolari pentru distractia la care io am dat la buci absolut gratuit, zic ca am iesit bine", povesteste bravul electrician.
 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii