Loviţi de corectitudine, poliţiştii amendează oamenii care aprind lumânări la "casa groazei"!

Seful demis al Politiei Caracal, Nicolae Mirea, si-a depus dosarul de pensionare la frumoasa varsta de 51 de anisori. El a declarat ca subalternii sai au actionat perfect iar lui nu isi reproseaza nimic din cariera-i exceptionala, la sfarsitul careia va incasa o pensioara de 12000 lei, IN FIECARE LUNA, din banii contribuabililor pe care nu i-a protejat.

Inconstienta zabaucului care traieste pe alta lume, intalnita la criminalul care-si explica faptele afirmand ca a luat fetele crezand ca sunt prostituate si la politistul care nu si-a facut meseria de politist dar vrea pensie de politist-erou, o regasim si la organele care, acum, amendeaza oamenii veniti la "casa groazei".

O femeie care, dupa ce a aprins o lumanare, le-a strigat "sa va fie rusine", a primit amenda 300 lei si i s-au cerut dovezi care sa le arate motivul pentru care ar trebui sa le fie rusine.

Deci, in lumea vazuta prin mintea lor, e normal ca politistii sa fie incompetenti, sa nu salveze cetatenii, sa fie combinati cu infractorii, sa nu faca nimic pentru salariul pe care-l primesc dar , obligatoriu, sa fie respectati. E clar ca in creierul lor inundat de transpiratia din cascheta, demisiile care au fost facute, sunt interpretate ca fiind avansari pentru merite deosebite de care sunt foarte mandri, nu rusinati.

Vazand realitatea paralela in care traiesc pafaristii astia cu uniforme de oameni, oare nu e momentul sa reluam teoria despre statul paralel ?
 

Comentarii