Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu vor fi noile asistente ale lui Capatos la Xtra Night Show!

Pentru Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, aceşti Ţociu şi Palade 3.0 ai caterincii de Antenă, vara acestui an poate coincide cu un neaşteptat restart în materie de carieră artistică.  

Dan Capatos, nesfântul ocrotitor al panaramelor şi cocalarilor din şou bizzul românesc, s-a gândit să le ofere comicarilor şansa unui angajament profitabil Ia fostul său „Show păcătos”, actualmente Xtra Night Show, ca să mănâncă şi gura lor ce mănâncă toată şleahta de aşa zise vedete ce freacă emoţionate, seară de seară, în direct şi la oră de vârf, canapelele onorabilului

„Era chiar păcat ca nişte talente incontestabile, ca Liviu şi Andrei, să se piardă în emisiunile alea pentru pensionari ale lui Nea Mărin. Şi, dacă am recuperat-o noi pe Cruduţa, după ce o dăduseră nesimţitorii ăia de Răzvan şi Dani afară, şi am relansat-o pe orbita entertainmentului naţional, ar fi fost de-a dreptul o crimă la adresa culturii să nu-i luăm şi pe-ăştia doi. Mai ales că mulţi ne-au acuzat că emisiunea noastră n-are niciun haz. Acum o să aibă, nu ştiţi cântecul ăla celebru, „Cu Andrei şi Liviulică, râde lumea de se strică”?”, a declarat Dan Capatos.

Realizatorul TV se declară convins că Vârciu şi Ştefănescu vor face un rating mai mare decât fauna cu care populează acum studioul, drept pentru care le-a rezervat respectivilor nici mai mult nici mai puţin decât rolurile de asistente de platou, cu rândul, care vor dansa lasciv, se vor mângâia pe buci şi vor ciupi obraznic invitaţii

„Sondajele arată că lumea s-a cam plictisit de ţâţe siliconate, de funduri botoxate sau de muşchii injectaţi ai lui Bordea. Oamenii vor să vadă ceva natural, or, ce poate fi mai natural decât o burtă grasuţă, ca alui Andrei, ori un piept cu cinci tuleie, ca al lui Vârciu? Ne-am decis să le oferim fanilor, de asemenea, şi funduri de bărbaţi: adică Vârciu şi Andrei îşi vor expune, de bunăvoie, fundul la cameră, cu rândul, o seară ei, o seară fetele noastre obişnuite, că doar unde vreţi să încapă toţi patru pe o singură canapea?”, a mai adăugat Capatos.

Cele două asistente care îi ridicau, până acum, pulsul lui Bordea, în studiourile Xtra Night Show au fost foarte bucuroase că le vin schimburi. „De multe ori mergem în cluburi şi bem până dimineaţa, iar a doua zi nu mai suntem capabile de nimic. Nici să ne dezbrăcăm ca lumea la Capatos în emisiune nu mai suntem în stare! Abia aşteptăm să vină Andrei şi Liviu, să ne bucurăm şi noi în tihnă de mahmureală!”, spun asistentele la unison.

 

Comentarii