Lipsa de fairplay! Un cunoscut sportiv român plăteşte prostituatele cu bani falşi

Oricat de urate si de triste sunt escrocheriile, mai ales pentru victime, exista totusi cazuri cand faptuitorul este de inteles. Fura cumatrul o paine sau urca fara bilet in microbuz..dom’ne, daca se constata ca n-avea omu´ bani dar actiunea lui era de importanta si urgenta maxima, putem sa mai inchidem ochii ca, de, d-aia ne-a rugat frumos Dumnezeu sa ne ajutam aproapele aflat la necaz.

Pacat mai mare insa ca acela de a-i face rau celei care ti-a facut bine, nu cred ca exista.

Magaria facuta de Amancio Paraschiv, celebrul luptator de kickboxing, unei biete prostituate care l-a scapat de presiunea unei meci, nu se poate descrie in cuvinte. Degeaba i s-a predat lui fairplay-ul la sala de antrenamente daca, in civilie, dupa ce isi da treningul jos, joaca precum ultimul sobolan.

O data vazut cu sacii descarcati de sub oistea carutei, Amancio a maradonit-o pe onorabila campioana la maciuci, platind-o cu o suta de euro falsi. In momentul cand respectiva a vrut sa schimbe bancnota la un "exchange office", s-a dat alarma si, in scurt timp, detinatorul centurii New Heroes a fost obligat sa renunte la sireturi si curea pentru a se odihni in arestul Politiei Prahova.

"Da-o-n gura ma-sii de parasuta, ca asa merita! Io, ca ditamai erou´ ce sunt, am vrut sa-i dau directa in dinti si ea, nenorocita, m-a facut KO numai din palme sub centura. Si pe urma, imi mai si arunca prosopu´ ca, cica, meciul nu mai poate continua si trebuie sa ma sterg. Pai, pumni in cap lu´ muta stiam sa-i dau si singur, nu trebuia sa platesc pentru asta", s-a plans marele sportiv.

Comentarii
Vezi și