Laurette are magnet: "Toţi bărbaţii pe care i-am avut s-au întors la mine" - FOTO

Atentie neveste, amante si femei obisnuite! Daca aveti cunostinta sau banuiti ca iubitii vostri au avut vreodata contact cu Laurette, nu va culcati pe o ureche pentru ca orice relatie cu atragatoarea mulatra nu se termina niciodata. Desi are la activ un divort, numeroase despartiri si o prietenie misterioasa cu miliardarul Ion Tiriac, Laurette Atindehou are curaj sa faca o afirmatie cel putin alarmanta: 'Toti barbatii pe care i-am avut s-au intors pana la urma la mine".

La cat de senzual arata, toti cordacii planetei ar inclina sa creada ca stiu unde sta ascuns "magnetul negru" cu care Laurette ii atrage pe barbati ca pe niste simple bolduri sau agrafe metalice. Pe langa senzualitatea dedordanta cu care a inzestrat-o natura, diva mai are ceva in plus, apreciat de majoritatea masculilor si care nu se gaseste la tot patul. Laurette calca pantaloni ca nimeni alta si le face o dunga cu care poti taia in felii subtiri atat parizerul cat si salamul de Sibiu.

"De cate ori ma simt singur dupa o butelie de Merlot, o sun si, daca e libera, merg ca vantul la Laurette. Intotdeauna, fara exceptie, m-a facut sa ma simt ca un zeu din antichitate care pluteste printre nori. Nu doar ca are la purtator borcanul cu dulceata din care ma lasa sa servesc pe saturatelea dar la plecare, ma termina efectiv, fiindca  gaseam pantalonii calcati perfect ca si cum i-as fi luat din magazin", povesteste cu mustata umeda, nea Ion, avand gandurile plecate catre "iubita sa de chihlimbar".
 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii
Vezi și