La proba "audienţă", MasterChef de la ProTv a făcut "rahat cu perje"

In lupta acerba pentru castigarea audientei, de-a lungul a peste 20 de ani, Antenele au incercat tot timpul sa imite formatele ProTv-ului, insa fara sorti de izbanda. Singura ciordeala care le-a iesit este la sectiunea show gastronomic. Dupa ce echipa lui Scarlatescu a fost cooptata de Trustul Intact, orice experienta a MasterChef-ului s-a dovedit o biata fasaiala in competitia cu "Chefi la cutite".

Noul sezon a debutat ca mucii in fasole, audienta slaba ( fara pic de grasime) situand MasterChef pe locul al treilea, dupa Antene si Kanal D. Conducerea Pro-ului este in pragul depresiei si nu mai stie ce variante sa aplice.

Au incercat sa revigoreze show-ul schimband zeci de chefi si mii de participanti, de la ciudati si afoni pana la haiosi si super-competenti. Au bagat si reteta de avarie, aducand ca invitati speciali cracii goi ai Mihaelei Radulescu. Din pacate niciunul din ingredientele folosite nu au imbunatatit gustul amarui al emisiunii.

La cat de expirata este tratatia Pro-ului se pare ca nici daca i-ar aduce inapoi pe cutitarii de la Antene nu s-ar mai putea drege maioneza.

Comentarii