La nunta Teodorei Becali ospătarii nu au primit decât un cocoloş de euro!

Dupa amutirea ultimei hore si uscatul scuipatului de pe degete de-atata numarat, publicatiile amatoare de cancan au titrat cu litere  cat Maybach-ul: ´’Fiica lui Becali, mireasa la nunta secolului”.

Daca tinem cont ca au fost rochii de sute de mii, pantofi de zeci de mii de euro si-n plicuri s-au indesat caramizi de lovele, se poate spune, dupa gustul unora, ca, da, a fost un eveniment grandios. Numai daca vindeai lurexul lu´ Prodanca si aveai bani de un apartament si doua locuri de veci.

Si totusi, printre sutele de barosani ale caror ghiuluri straluceau mai tare ca stelele de pe cer, au fost si nemultumiti. Chiar daca presa a scris ca au fost platiti regeste, ospatarii s-au numarat printre cei mai napastuiti. Doua sute de euro per basca este bataia de joc daca tii cont ca baietii cu farfurii pana la umar si oale de sarmale pe cap au fost singurii de la petrecere care au muncit de le-a sarit sudoarea-n ciorba. Aceeasi suma au primit-o si amaratii care au stat cu mana intinsa la poarta Palatului de Aur, saptamana trecuta, fara sa faca nimic. Pai, asa o fi pe lumea celalata, nea Gigi?

Asta este inca o dovada ca in Romania castigi mai bine din nemunca decat daca te spetesti.

 

Comentarii