Irinuca a dat caprele de vârsta ei pe un ţap bătrân

Cu riscul ca Liviu Dragnea sa catalogheze si informatiile legate de mult mai tanara sa iubita, Irinuca, drept tentative din seria ´´ Acum vor sa-mi ia si copilul´´, va relatam urmatoarea intamplare.

Indragita jurnalista Denise Rifai a avut, de curand, parte de o adevarata minune. S-a aflat pret de cateva minute alaturi de Irinuca lui Livulica, intr-un magazin super-luxos de pantofi hiper-exclusivisti la preturi mega-exorbitante. Cu o nonsalanta cel putin egala cu a lui Michael Jackson cand si-a cumparat niste statui din aur masiv, pentru care a lasat cateva milioane de dolari, jumatatea milionarului bugetar a aruncat rapid in traista doua perechi de incaltari in valoare totala de 2000 euro.

Normal, ca sa dai suma asta pe niste botine, ar trebui sa dormi pe cel putin sase saltele de bani. Iar ca sa-ti tunezi o masinuta de 20000 cu dotari de 70000, daca nu esti un porcar inconstient, ar trebui sa fii macar fiul proprietarului Amazon.com. Dar, de, asa se intampla cand iti lasa bunelu´ pe mana cardul burdusit cu lovele nemuncite.

Este totusi de apreciat ca Irinuca nu si-a pus pantofii in cap, cum a procedat Monica Gabor cu poseta pe care, cu marinimie de nabab etiopian, i-o achita tac-so mare, Irinel.

Comentarii
Vezi și