Ion Ţiriac a căzut din Top 100 cei mai bogaţi români, după ce şi-a luat cazare la cort la Electric Castle şi Untold!

Revista Forbes a anunţat că omul de afaceri Ion Ţiriac a căzut din Top 100 al celor mai bogaţi români după ultimele tranzacţii financiare din aceste luni, respectiv rezervarea câtorva nopţi de cazare la cort pe perioada desfăşurării festivalurilor Electric Castle şi Untold.

Anunţul l-a luat prin surprindere pe afaceristul care, scos din sărite de această contraperformanţă financiară, a declarat că nu va renunţa nici în anii viitori la participarea la evenimente, însă se va caza mai cumpătat, în elicopterul său personal, parcat pe izlazurile localităţilor învecinate locurilor ce găzduiesc festivalurile.

"Domnule, adoram să vin la Electric Castle şi la Untold, e în stilul meu, luxury mainstream, incontestabil. Aer curat, electro-house de calitate, smoothie de prune calitatea întâi, frunte de cazan, burgeri vegetali cu ştevie plus ciorba aia demenţială cu cânepă în loc de leuştean, de vis, ce mai. Dar s-au schimbat vremurile de când cu noii îmbogăţiţi, ăştia de le-a mărit statul salariul minim pe economie, bursele de student, ba le-a mai dat şi gratuităţi pe tren”, a declarat Ion Ţiriac.

 

Comentarii
Vezi și