Întâlnire istorică: fiul lui Placido Domingo l-a cunoscut pe fiul lui Liviu Dragnea

Fiul unuia dintre cei mai mari tenori ai lumii din toate timpurile, Placido Domingo Jr, a mostenit pasiunea pentru muzica si a venit sa culeaga faima si aplauze si in Romania. Artistul a ales ca genuri muzicale pop-ul si jazz-ul insa, fiind extrem de atras istoria noastra, a facut un musical inspirat din legenda lui Vlad Dracula.

Aflat la o terasa pentru a da un interviu, Domingo Jr. povestea cu mult entuziasm si inflacarare  ca-i place tot ce tine de tara noastra: Carpatii, oamenii prietenosi, mancarea si, bineinteles, mitul vampirului care-i pedepsea atat de feroce pe toti hotii.

La aceeasi terasa, la numai doua mese distanta, era si Valentin, fiul lui Liviu Dragnea, care, devenit celebru mai degraba ca porcar decat ca meloman, s-a bagat , cu tupeu ereditar, in discutie.

´´Auzi, ba, saracule! Vad ca n-ai nici BMW, nici Mertzan, nici nimic pe tine. Cu cat vrei sa sar la cap, ca sa-l bagi si pe taticu in spectacolu’ tau cu Dracula?´´

Dupa ce i s-au  tradus vorbele beizadelei, maestrul Domingo Jr. a raspuns zambind:

´´Draga domnule, eu l-as baga in aceasta poveste pe Liviu Dragnea, fara nicio pretentie materiala, adica gratis. Dar, la cum se comporta Printul Dracula cu hotii, tare mi-e teama ca v-ar arunca taticul in teapa din primele secunde ale reprezentatiei.´´
 

Comentarii