Înfiorător! Mădălin Ionescu desfigurat în urma unui teribil incident!

Chipesul profesor de istorie, Madalin Ionescu a devenit cunoscut maselor largi o data ce a intrat in lumea televiziunii. Debutul a fost unul modest ca audiente insa decent ca discurs, dascalul valcean pornind in cariera de vedeta cu un talk-show social politic in care-si putea folosi cunosctintele acumulate in scoala. Celebritatea adevarata a cunoscut-o abia cand a renuntat la ifosele de intelectual si a catadixit sa-si inmoaie bataturile in mocirla aducatoare de bani a mondenului plin de circ, scandal si personaje dubioase.

De ceva timp, indragita vedeta a fost marginalizata si, pentru a-si putea intretine tanara sotie, s-a vazut nevoit sa se intoarca la arheologie, pasiunea lui din perioada cand preda istoria.

In ultima saptamana a lucrat pe santierul deschis la Cetatea Sucidava unde auzise ca ar fi ingropata o imensa comoara dacica. Din pacate, ieri, Madalin, a alunecat de pe o schela si a cazut in gol aproximativ 8 metri, suferind grave contuzii. Ajuns in ambulanta SMURD, simpatica vedeta a postat o imagine cu care si-a ingrozit fanii si rudele si un mesaj prin care ii asigura ca totul este sub control.

”In site-ul istoric Sucidava vroiam sa gasesc o bratara deosebita pentru iubita mea, Cristina dar vad ca , fara banii din televiziune, este practic imposibil sa-i mai fac  surprize deosebite”, a declarat Madalin cand si-a revenit.

 

Comentarii