Incredibil: Roxana Vancea ştie să cânte la tulnic!

Milioanele de fani o cunosc pe Roxana Vancea ca vedeta tv si fotomodel insa putina lume stie ca nabadaioasa bruneta are o pasiune iesita din comun: stie sa cante la tulnic. A deprins arta de a crea senzatii cu acest instrument ancestral de la bunica ei din Apuseni care nu avea telefon si era nevoita sa comunice cu vecinii de peste munti prin diverse sunete.

In urma cu un secol, in casa fiecarui mot din satul bunicilor ei se gaseau doua-trei tulnice la care stia sa cante intreaga familie.

´´ Din cele mai vechi timpuri, barbatii era plecati la razboi sau dupa lemne in padure iar femeile ramaneau acasa cu tulnicul si cantau a jale. Eu stiu a manui orice model de tulnic. Indiferent de marime, prinde viata imediat ce am pus mana sau gura pe el. Cu alea mici scot sunete subtiri si vesele insa cel mai mult ma satisfac instrumentele mari.  Cand suflu intr-un tulnic mare, cu sunet baritonal, mi se face pielea de gaina si tremur de placere ca atunci cand am , ma scuzati, orgasm. De multe ori ma gandesc daca nu cumva de la atata tulnicareala am ajuns sa fiu atrasa de femei´´, a declarat sexoasa Roxana

Comentarii