Incredibil! Pentru cine a divorţat Michelle de Barack Obama?

Daca in urma cu cateva luni erau simple zvonuri iata ca, acum, prestigioasa revista americana Globe da ca sigur divortul doamnei Michelle de sotul ei, Barack Obama.

Explicatia oficiala a tristei despartirii este ca ex-presedintele USA a decis de mai mult timp sa calatoreasca singur in jurul lumii din motive profesionale, lasand astfel educatia fiicelor exclusiv pe umerii mamei lor.

Prietenii Michellei barfesc ca Barack nu ar dormi niciodata de doua ori cu aceeasi gagica in hotelurile la care se cazeaza. Pe de alta parte si Barack a fost instiintat ca sotia sa nu a fost chiar usa de biserica. De cand a ramas singura acasa, Michelle a navigat mult pe retelele de socializare si, intr-o buna zi, a cunoscut un barbat chipes, stabilit in Romania. A aflat de la el ca il cheama Crysty Borcea si, momentan, este detinut politic, incarcerat intr-un penitenciar de maxima siguranta.

"Crysty pare o minune zamislita de Dumnezeu special pentru mine. Stiu ca este inchis inca din timpul dictatorului Ceausescu pentru lupta sa anti-comunism dar, va spun sincer, putea sa fie intemnitat si ca simplu hot pentru ca eu tot il iubesc. Ce mi-a aratat el pe WhatsApp n-am vazut nici la afro-americanii mei. Bat toata ziua in lemn sa nu fie vorba de un trucaj, fiindca ce are el acolo este de-a dreptul inimaginabil", a declarat fosta doamna Obama.

Comentarii