Încă o victimă a monstrului Dincă. Este vorba de o celebră vedetă!

Legat de infioratorul caz din Caracal s-au format doua curente de gandire: reteaua de prostitutie si lupul singuratic. Daca despre varianta in care Dinca ar face parte dintr-o vasta grupare de proxeneti internationali s-au facut doar speculatii  si legaturi fortate, ei bine, in ceea ce priveste comportamentul lui de violator, psihopat si pedofil continua sa apara povesti traite si de alte fete, in afara celor doua mult mediatizate.

In cartea ei autobiografica ´’Inside out”, celebra actrita Demi Moore a facut o serie de marturisiri dureroase si a dezvaluit, in sfarsit, identitatea barbatului care a violat-o la varsta de 15 ani.

”Era roman, il chema Gheorghe Dinca si avusese o aventura cu mama prin anii ´70. Intr-o zi m-a asteptat la iesirea din scoala si m-a dus intr-o garsoniera insalubra unde m-a violat iar, la sfarsit, mi-a zis sa nu-l privesc ca pe un animal fiindca el ii platise 500 dolari mamei mele pentru aceasta distractie”, povesteste diva hollywoodiana.

Dupa aceste dezvaluiri  monstrul din Caracal va fi trimis, cu un avion special, saptamana viitoare la Politia din Los Angeles pentru noi investigatii. Surse demne de incredere au declarat ca in spatele acestei actiuni s-ar afla viitorul presedinte al Romaniei, unchiul Sandu Cumpanasu, care doreste ca Dinca sa primeasca acolo pedepsa capitala.

 

Comentarii