În lupta ei anti-vaccinuri, Olivia Steer îl demască pe Raed Arafat ca fiind un fals doctor!

Olivia Steer continua lupta anti-vaccin si anti-tot-ce-inseamna-stiinta-medicala si publica tot felul de retete babesti  prin care se jura ca poate eradica virusul gripal.

Deranjat de insistenta indragitei vedete tv, Raed Arafat a replicat ´´ca nu este suficient sa fii persoana publica pentru a rezolva orice boala pe baza salatelor de ceapa si usturoi´’, fapt pentru care a fost trecut de nevasta lui Moisescu în dosarele cu teroristi medicali.

Fiind obisnuita cu atacurile la adresa ei din partea angajatilor din Ministerul Sanatatii, Olivia nu s-a descurajat absolut deloc, si-a sustinut tezele postandu-si notele obtinute la Stiintele naturii in scoala generala ( numai medii de 8 si de 9) si, dupa ce a intreprins o ampla ancheta in legatura cu pregatirea si cariera sefului SMURD, a facut publice concluzii de-a dreptul cutremuratoare:

”Cetateanul cunoscut in Romania sub numele de Raed Arafat, se numeste de fapt, Peter Strauss, este actor de origina americana si a devenit celebru in serialul ”Om bogat, om sarac”, unde a interpretat rolul lui Rudy, fratele lui Tom Jordache. El nu are studii de medicina si a ajuns in Romania cu ocazia filmarii unui western, in anii ´80, co-productie Yugoslavia-RDG-Romania-Franta, dupa care s-a pregatit pentru rolul de doctor. Pe baza unei diplome false, realizate de un scenograf foarte talentat la desen, el a reusit sa penetreze in sistemul de sanatate al tarii noastre. Pentru puseurile sale de impostura i-as recomanda domnului Raed, pardon, Peter Strauss, o tinctura din codita-soricelului si infuzii cu aburi de ciubotita-cucului”.
 

Comentarii